Ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Inter Arma

2222222

Το Inter Arma αποτελεί ένα διεθνές εγχείρημα αντιπληροφόρησης της Νέας Αναρχίας. Διεθνές, επειδή θεωρούμε πως ο αναρχικός πόλεμος διεξάγεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ξεπερνώντας τα σύνορα της εξουσίας. Επειδή η κοινότητα των αναρχικών εξεγερμένων δημιουργείται και εξελίσσεται σύμφωνα με τα δικά της θέλω και τις δικές της επιλογές και όχι σύμφωνα με τις γλωσσικές και χωροταξικές οριοθετήσεις του εχθρού. Εγχείρημα αντιπληροφόρησης, επειδή θεωρούμε απαραίτητη την επικοινωνία μεταξύ συντρόφων από διαφορετικές χώρες αλλά και διαφορετικές κατευθύνσεις. Επειδή η διάχυση της επίθεσης είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την επίθεση.

Το Inter Arma προωθεί με τη λειτουργία του την άτυπη οργάνωση των αναρχικών δομών. Συμπράττει με συντροφικά μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενισχύοντας τη δυναμική του διεθνούς δικτύου και αυξάνοντας την εμβέλειά του. Ως δομή, δε φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα συγκεντρωτικού τύπου μέσο, αλλά έναν κόμβο αντιπληροφόρησης και διάχυσης, στον οποίο θα συνδράμουν με τον τρόπο τους, όσοι σύντροφοι και συντρόφισσες το επιθυμούν.

Το Inter Arma προτάσσει ξεκάθαρα τη διαρκή αναρχική εξέγερση. Δεν έχει καμιά σχέση με μερικές ή ολικές προτάσεις διαχείρισης του υπάρχοντος και με τις ομάδες, τους φορείς και τα άτομα που τις εκφράζουν, είτε αυτά προέρχονται από την αριστερά, είτε από την αντιεξουσία και τον λεγόμενο αναρχικό χώρο. Οι κάθε είδους δημοσιεύσεις στο μέσο ακολουθούν την παραπάνω λογική.

Το μέσο θα παραμείνει κλειστής δημοσίευσης, ώστε να διασφαλίζεται το ό,τι θα επιτελεί τον ρόλο, για τον οποίο δημιουργήθηκε. Όποιος σύντροφος/ισσα επιθυμεί να βοηθήσει στην αντιπληροφόρηση με οποιοδήποτε τρόπο, μπορεί να έρθει σε επαφή με τη διαχειριστική ομάδα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω e-mail, είτε μέσω του καναλιού irc. Παροτρύνουμε όλους και όλες να χρησιμοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές υποδομές.

Inter Arma

πηγή