Αλληλεγγύη στην Κέρκυρα σε Αντρέα Τσαβδαρίδη – Σπύρο Μάνδυλα

Αλληλεγγύη στην Κέρκυρα σε Αντρέα Τσαβδαρίδη – Σπύρο Μάνδυλα

1388994781537
Βαδίζουμε μαζί με τις μάζες μα τα μυαλά μας κινούνται σε διαφορετικές ταχύτητες. Είμαστε τα παιδιά μιας σάπιας κοινωνίας που παραπαίει. Μια σαπίλα που διαχέεται από το κάθε μικροαστικό σκουπίδι μέχρι τον τελευταία ΄΄επαναστάτη΄΄ που αναλώνεται στην σούπα του εναλλακτισμού. Η επίσημη αναρχία του Σύριζα, των αριστερών μικρο-κομμάτων και του φοιτητοαναρχικού lifestyle σιωπά. Οτιδήποτε έξω από τα πλαίσια που έχει βάλει ο ως επί το πλείστον ρεφορμιστικός χώρος καταβαραθρώνεται, θάβεται στην ποιο σκοτεινή γωνιά του δωματίου. Προσπαθούν να το θάψουν τόσο καλά ώστε να μην ακούγονται εκείνες οι κραυγές που κλονίζουν το βόλεμά τους σε μια συμβιβασμένη επιβίωση τόσο για τους ίδιους όσο και για το κράτος. Ο σκοτεινός ήλιος της νέας αναρχίας έχει ξεκινήσει να ανατέλλει και οι μαύρες του ακτίνες καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να πάρουμε εκείνες τις αχτίδες φωτός και να τις διασπείρουμε με κάθε τρόπο και μέσο σε κάθε σημείο του ορίζοντα. Γιατί είμαστε ιδέες και οι ιδέες είναι η καύσιμη ύλη για όλες εκείνες τις φωτιές που είναι έτοιμες να ανάψουν. Με αφορμή αυτήν την μικρής κλίμακας παρέμβαση θέλουμε να καλέσουμε όλες τις αναρχομηδενιστικές ομάδες, συλλογικότητες και ατομικότητες να λειτουργήσουν διασκορπίζοντας την ιδέα της νέας αναρχίας και του αναρχομηδενισμού με κάθε δυνατό μέσω και τρόπο δημιουργώντας ομάδες και υποομάδες τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε μικρότερες περιοχές. Σκοπός αυτών των ομάδων θα είναι η διάχυση της νέας αναρχίας και η διασπορά της πραγματικής ιδέας της σύγκρουσης και της ρήξης με το σύστημα. Έχοντας σταθερή δομή η κάθε ομάδα θα μπορεί να λειτουργεί ατομικά αλλά και όλες μαζί σαν σύνολο με σκοπό την προπαγάνδιση και τον διασκορπισμό της νέα αναρχίας και του μηδενισμού. Σκοπός είναι η δημιουργία αυτόνομων ομάδων όπου πάνω σε ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό ρεύμα θα λειτουργούν συντονισμένα με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάχυση της αναρχίας. Έτσι στα πλαίσια αυτής της ιδέας για τον διασκορπισμό του αναρχομηδενισμού έγινε (παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν) παρέμβαση στην Κέρκυρα αφιερωμένη στους συντρόφους μας Αντρέα Τσαβδαρίδη και Σπύρο Μάνδυλα. Πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση που αναφέρεται στους συντρόφους και στο σχέδιο φοίνικας ενώ κολλήθηκαν και αυτοκόλλητα αναφερόμενα στα φυλακισμένα αδέρφια μας αλλά και στους κουραμπιέδες της Χρυσής Αυγής που ανοίξανε προ ημερών γραφεία στο νησί. Πάλι φυσικά προστατευμένοι από όλες τις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού. Στα πλαίσια της προπαγάνδας μέρος του υλικού κολλήθηκε στις τζαμαρίες των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας ενώ στο γραμματοκιβώτιο τους τοποθετήσαμε αφίσες αφιερωμένες στους συντρόφους Αντρέα Τσαβδαρίδη (μέλος της FAI – IRF) και Σπύρο Μάνδυλα (μέλος από το Αναρχικό Στέκι Ναδίρ).

Σύντροφοι θα σας τιμούμε με κάθε μέσο και τρόπο ανάλογα με τις εκάστοτε δυνάμεις μας μέχρι να σπάσουν τα δεσμά τς φυλακής και να ανταμώσουμε πάλι.
Υστ. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι για οποιεσδήποτε περίεργες ιδέες οι αφίσες τοποθετήθηκαν στα γραφεία με γαντάκια. Επίσης λόγο των ημερών βγήκαν καλικάντζαροι και ξηλώσανε κάμερα παρακολούθησης από ρουφιανοπολικατοικεία. Καλύτερα να μην αφήνουν τα γλυκά κοντά στα παράθυρα γιατί στο τέλος θα γίνει παράδοση…

Αντικοινωνικές συμπεριφορές